rådgiverforsikring

Rådgiverforsikring

En rådgiverforsikring kendertegner, at den dækker rene økonomiske tab, der ikke er opstået efter personskade eller materiel skade. Også kaldt en ”professionelt ansvar”. Det er typisk et godt supplement til den generelle ansvarsforsikring. Anbefales til alle rådgivende virksomheder, som advokat har du pligt til at tegne en rådgiverforsikring. 

Find de bedste forsikringer til Rådgiver

Vores forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige forsikring – naturligvis 100% uforpligtende!

Jeg har brug for:

Vi vil rigtig gerne høre din mening:
Anmeld os på trustpilot

Hvem har brug for en Rådgiverforsikring?

Som konsulent, advokat eller anden rådgivende stilling / position stoler dine kunder på din vurdering og din rådgivning. Din vurdering og rådgivning er typisk baseret på erfaring, viden og resultater. Men uanset din faglige kunnen er det afgørende at sikre, at du har den rette forsikring i tilfælde af noget skulle gå galt. En rådgiverforsikring beskytter dig mod eventuelle erstatningskrav mod dig for den rådgivning, du har givet. Nedenstående er typiske ting hvor der ses erstatningskravs sager.

Hvorfor skal du bruge dinerhvervsforsikring? 

100% gratis tilbud

100% Tilfredshed

100% uvildige

Op til 30% besparelse

Hvornår bliver en rådgiverforsikring typisk brugt?

Ulykkelige kunder – På trods af din bedste indsats går tingene ikke altid som du forventer. Du eller en person, du har ansat, kunne fejlagtigt fortolke et projekt, give forkert rådgivning eller ved et uheld dele fortrolige oplysninger. Hvis en klient beslutter at fremsætte et krav mod dig, er vi der for at dække de juridiske omkostninger og kompensationsomkostningerne, uanset om du har skyld eller ej. En rådgiverforsikringer giver beskyttelse af konsulentfirmaer, når de beskyldes for en fejl, manglende levering af lovede resultater eller professionel uagtsomhed. Fordi det er en påkrævet politik, skal konsulenter holde denne politik aktiv for at sikre dækning for tidligere udført arbejde.

Arbejdsfejl – Selvom du ikke er skyld i det, kan det være dyrt at blive beskyldt for en fejl. Hvis en klient hævder en konsulents unøjagtige fremskrivning eller en anden fejl forårsaget økonomisk skade, kan du komme i en dyr juridisk kamp. En rådgiverforsikring hjælper med at dække dine advokatsalær – hvilket kan være betydeligt.

Ikke leverede tjenester – Projektforsinkelser kan have en betydelig indvirkning på din klients bundlinje. Hvis en klient fører dig til retten over en savnet frist, kan din dækning af rådgiverforsikring hjælpe med at betale for sagsomkostninger sammen med en dom eller en løsning.

Beskyldninger om uagtsomhed – Kunder har normalt høje forventninger. Hvis dit arbejde ikke lever op til deres standarder, kan du blive beskyldt for professionel uagtsomhed. Når dit konsulentarbejde udfordres, hjælper ansvarsforsikring med at betale for juridiske udgifter, herunder omkostningerne ved at ansætte en advokat.

Hvad koster en rådgiverforsikring?

Man kan faktisk selv beregne din præmien ud fra virksomhedens forventede omsætning og valg af dækningssum og selvrisiko. Men på en rådgiverforsikringer hænger nøje sammen med risikoen for at pådrage sig et erstatningsansvar – afhænger af din virksomhed. Der vil være stor forskel på rådgivningsopgaver om du er en rådgivningsvirksomheder, webbureau. Vurder derfor dine behov og risiko nøje. Mange udvider

Er du advokat? – så har du brug for en rådgiverforsikring

Som advokat har du pligt til at tegne en ansvarsforsikring. Reglerne gælder, uanset om du er ansat i et advokatfirma, erhvervsvirksomhed eller i eksempelvis i en organisation. En ansvars- og garantiforsikring dækker erstatningsansvaret for formuetab, som din klient oplever som følge af dine eller dine ansattes uagtsomme handlinger.

Facebook
Email

Få tilbud – naturligvis 100% uforpligtende!