Om os

Hvem er vi?

Dinerhvervsforsikring.dk drives af forsikringsuddannede medarbejdere med erfaring fra det danske forsikringsmarked og i samarbejde med danske forsikringsselskaber og forsikringsmæglere. Platformen er opstået på opfordring af forsikringskunder, som oplevede et uigennemskueligt forsikringsmarked, hvor der kan være enorme prisforskelle på deres forsikringsløsninger.  

Dinerhvervsforsikring.dk hjælper dig med at finde det bedste “match”. Der er over 100 forsikringsudbydere alene i Danmark og det kan for de fleste virke som en umulig opgave at finde lige netop den løsning, du har behov for, hvor både forsikringsdækninger og pris hænger sammen.  

Bliv klogere på erhvervsforsikringer såsom:

FORTROLIGHED

Al information der bliver videregivet til dinerhvervsforsikring.dk bliver værnet om med fortrolighed

TILGÆNGELIGHED

Vi er altid tilgængelige for at opsøge billige og bedre løsninger for dig. Vores job består i at kende markedet

VI ARBEJDER FOR DIG

dinerhvervsforsikring.dk arbejder for dig og agerer ud fra dine behov. Vi skræddersyer dine forsikring

SE her

Hvordan kommer du i gang?

Dinerhvervsforsikring.dk matcher dine behov med 2 forsikringsudbydere. Hvis vi er i tvivl om hvilke forsikringsudbyder, som er bedst for dig, vil vi give dig et ring for uddybende spørgsmål. – Vi bruger tiden, så du slipper for det!

Der er også mulighed for, at send eller upload dine policer til os. Herefter undersøger vi markedet holdt op imod dine nuværende privatforsikringer og vender tilbage til dig med et oplæg. Du har ingen forpligtigelser til det oplæg vi kommer med og vores service er kvit og frit.  

Få tilsendt tips til besparelser

Få tilsendt løbende tips til besparelser på dine forsikringer og meget mere 

Psst.. Vi spammer ikke din indbakke 😊