Anbefalede forsikringer til enkeltmandsvirksomheder

Forsikringen dækker, hvis dine medarbejdere kommer til skade i arbejdstiden. Skaden skal opstå pludseligt eller inden for fem dage efter en hændelse eller påvirkning f.eks et fald, løft eller en traumatiserende oplevelse. Det er lovpligtigt at forsikre sine medarbejdere med en arbejdsskadeforsikring.

En produkt- og erhvervsansvarsforsikring er ikke lovpligtig, men det kan sikre din virksomhed for en økonomisk ruin. Forsikringen dækker de økonomiske konsekvenser, såfremt virksomheden bliver pålagt at erstatte en ting- eller personskade. Dette gælder både overfor medarbejdere og kunder.

Det er lovpligtigt, at alle køretøjer skal have tegnet en ansvarsforsikring. Dette gælder også erhvervskøretøjer. Du er som håndværker afhængig af din bil og derfor er denne forsikring lovpligtig.

Dækker din virksomhedsforsikring heller ikke for økonomiske tab i forbindelse med indbrud på din netbank? Mange erhvervsdrivende bærer selv risikoen ved netbankindbrud uden at deres erhvervsforsikring dækker.

En løsøreforsikring strækker dækker mere end blot at dække dit udstyr over en vis prisgrænse. Du kan også få dækket dit små-udstyr, dine medarbejderes udstyr, tøj og udlånt udstyr. I tilfælde af et dækket tab kan en løsøreforsikring endda hjælpe dig med at betale omkostninger ved eventuelle fejl og ulykker

De bedste erhvervsforsikringer til enkeltmandsvirksomhed

Vores forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige forsikring – naturligvis 100% uforpligtende!

Jeg har brug for:

Hvorfor skal du bruge dinerhvervsforsikring? 

100% gratis tilbud

100% uvildige

100% tilfredshedsgaranti

Få samlet tilbud
– 100% uforpligtende!